Happy Halloween!


Ska fira Halloween med ett par kompisar ikväll. Kan ni gissa vem jag ska klä ut mig till? Ledtråd: "I was born this way".

Happy Halloween!

Varmfodrade boots

Vad är inte mysigare än ett par varmfodrade boots när kylan smyger sig på? Dessa boots värmer säkert helt perfekt i höst- och vinterkylan.



Högst upp från vänster: H&M, DinSko, Dr. Martens, Scorett, Wildflower, Scorett/Plexx, Tamaris.

Bloody Nails

För ett tag sedan hade jag och en kompis en gemensam halloween-/födelsedagsfest. Den blev riktigt, riktigt lyckad och gästerna gick hem med ett stort leende på läpparna.

Jag var utklädd till vampyr, moahaha. Och när jag målade naglarna kvällen innan tänkte jag till extra mycket. Det fick nämligen bli en "blodig" nageldesign som passade min utklädnad perfekt! Såhär såg det ut:



Och såhär gjorde jag:

Först målade jag ett transparent baslack på naglarna för att det svarta lacket inte skulle missfärga naglarna.
Sedan målade jag två lager svart lack på hela nageln och lät det torka rejält emellan lagren. Därefter tog jag en tandpetare och doppade i mörkrött nagellack som jag ritade rinnande blod med. När det torkat applicerade jag lite, lite rött glitternagellack på "blodet" och avslutade sist med ett topplack.

Resultatet ganska snyggt, tycker jag. ;)

Yesterday


Kan inte få nog av mysiga höstdagar! Fikade med en kompis igår på ett café och drack en smarrig chai latte. Alltid lika mysigt att fika med en underbar kompis!
Hösten är ju verkligen en perfekt "fika-årstid"! När löven faller, temperaturen sjunker och solen går ner allt tidigare känns det extra mysigt att värma sig inne på ett fik och avnjuta en liten bakelse och en varm kopp te eller kaffe. Temperaturen behöver dock inte sjunka ännu mer för min del, även om man snart börjar få julkänslor... ^^,

Gratis modetidning


Någon fler än jag som älskar Metros modetidning? Den är fylld med en massa bra modetips och dessutom är den gratis! Hur bra är inte det - superbra modereportage till ett fantastiskt pris!

19 oktober - en höstdag ur mitt perspektiv


Brokeback Mountain

 

Sommaren 1963 träffas Ennis Del Mar och Jack Twist när de ska vakta en flock får i bergen vid Brokeback Mountain. De blir vänner och senare övergår vänskapen till kärlek och de inleder en relation.

När sommaren är slut går de två skilda vägar och möter kärleken på annat håll och bildar familj. Kärleken mellan Jack och Ennis är ändå inte över. Deras komplicerade och sorgliga kärlekshistoria sträcker sig 20 år i tiden när de tvingas dölja sin kärlek inför den intolleranta omgivningen.

 

Filmen är väldigt, väldigt bra. Sorglig lite då och då men otroligt sevärd! Sjukt bra skådespelare, därbland Heth Ledger, Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Michelle Williams m.f. Den är så bra att den gått och blivit en av mina favoritfilmer! ^^, Rekommenderas definitivt! :)


Fantasy Necklace

Fick detta underbara halsband av min gudmor i födelsedagspresent. Jättesött är det! Är fortfarande lite osäker på vilken blandning djuret är - kanin/hjort/fågel/orm? ;)


En bild från i förrgår


Versace for H&M

Versace for H&M

Förra hösten samarbetade det franska modehuset Lanvin med H&M, den här hösten är det Versaces, det italienska modehusets, tur i den långa kön av modehus som vill sammarbeta med klädkedjan.
Kollektionen släpps den 17:e november i H&M's butiker och online på hm.com. Mycket nitar, färglatt och exklusivt. Väldigt italienskt, väldigt Versace. Jag ser verkligen framemot den här kollektionen! :)

Frihet

Åh så skönt med två veckors prao och sedan HÖSTLOV! Nu är jag äntligen fri från läxor och prov en liten tid framöver.

Finns det något bättre än att vara ledig?

Inga hål i tänderna!


Har varit hos tandläkarn idag och fick beskedet om jag inte har några hål i tänderna alls och att jag borstar dem jättebra. Så jag och mamma köpte hem varsin sockrig bakelse efteråt för att fira att jag inte har några hål i tänderna, haha. Mumsigt, mumsigt!

Dagens



Skjorta - (mammas), skärp - Bikbok, jeans - H&M, skor - Dinsko, jacka - Ginatricot, väska - H&M, halsduk - (mammas).

Feather mania


Här är alla mina fjädersmycken. Fjädertokig? Ja, inte minst sagt!
Många har jag faktiskt gjort själv, bl.a. de vita längst upp, de två svarta och de två starkt orange/bruna till höger. Resten har jag köpt. Men ni kanske ser hur mycket jag älskar fjädersmycken? Jättefint är det, tycker jag, och det passar till väldigt mycket. :)

Gubbigt


Jag är mer eller mindre KÄR i dessa gubbiga skor från H&M. Däremot vet jag inte om just jag passar i dem, men de är hur som helst galet snygga! Jag får väl ta och pallra mig iväg till en H&M butik och ta reda på om de passar mig eller ej.

299 kronor. Inget man dör av precis.

Do it like a moose


Hittade ett par gamla strumpor med älgar på i min strumplåda. Jag minns att jag hade dem när jag var yngre men mina fötter har inte alls växt så pass mycket att jag inte kan ha dem, så varför skulle jag inte kunna ha dem nu? Lite smått barnsliga kanske men jättemysiga ändå! Tack "mig själv" för att jag inte slängt en massa gamla användbara kläder! ;)

Ett glatt och näringsrikt mellanmål


När jag kommer hem från skolan brukar jag alltid ta mig ett litet mellanmål. För mig är det viktigt att äta något innan jag dyker ner i havet av läxor. Det är inte sällan mellisen består av två rostade smörgåsar med smör och skinka, ett glas tropisk juice och en banan. Mackorna innehåller bl.a. kolhydrater som ger energi, lika så gör bananen. Glaset med juice innehåller en massa vitaminer bland annat och släcker törsten. När hjärnan arbetar behöver den mycket syre och näring - därför är det bra att äta och röra på sig innan man pluggar så att hjärnan kan arbeta så effektivt som möjligt. Det räcker med att ta sig en tallrik fil om man vill det, huvudsaken är att du får i dig näring som till hjärnan. Och du behöver inte springa en mil utan det räcker med att ta en liten promenad bara för att kunna tänka lite klarare. Därmed lyder ett av mina bästa pluggtips: Ät och rör på dig innan du pluggar! Då får du energi och blodcirkulation i kroppen och orkar plugga på. Jag har massa andra bra pluggtips att dela med mig av, men dem tar vi en annan dag. ;)

Dagens



Dagens outfit: Tröja - Only, jeans - H&M, skor - Skopunkten.

Åh, jag tycker att det är så himla härligt med alla glada höstfärger ute! Och eftersom att det är höst och lite kyligare känns det jättemysigt med en grovt stickad tröja som värmer. Hösten är ju himla mysig - glöm inte det! ;)

Tack för att du tog översta bilden Josefin!

Önskeoutfit 2/10-11

dream outfit


Tröja, byxor, armband och halsband från H&M, skor från Nelly.

365 Sunshine, Zoul och Lindex


Det här köpte jag i fredags när jag och mamma var och shoppade tillsammans. Blusen är från 365 Sunshine, t-shirten är från Zoul (båda är köpta på MQ) och den stickade grå tröjan kommer från Lindex. Är riktigt nöjd med dessa inköp! :)

Rosa Bandet 2011


"Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Antalet bröstcancerdiagnoser i Sverige ökar, men samtidigt blir de som överlever allt fler. På 1960-talet levde cirka 50 procent av bröstcancerpatienterna i Sverige tio år efter diagnos och behandling. I dag är siffran 80 procent. Cancerfondens mål är att ännu fler ska överleva – ett mål som bara kan bli verklighet genom framgångsrik forskning."

Oktober blir en rosa månad då man kan stödja Cancerfondens "Rosa Bandet" i kampen mot Bröstcancer. Rosa Bandet kostar endast 25 kr och pengarna går till Cancerfonden som ser till att utvecklingen går framåt. Detta år finns Rosa Bandet i sex olika mönster som är designade av Per Holknekt och Lena Philipsson. Rosa Bandet går att köpa i vissa matvaruaffärer, på Lindex, m.f.

Cancerfondens hemsida kan du se en lista över andra produkter som du kan köpa för att stödja Rosa Bandet, t.ex. det här:




Stöd Rosa Bandet och delta i kampen mot bröstcancer nu!

RSS 2.0