Don't stop believin'

Jag är galen i Glee! Det är seriöst den bästa tv-serien som finns! Jag blir alltid lika glad av att se på Glee. Jag har faktiskt aldrig blivit så glad av en serie som jag blir av Glee. Handlingen, spänningen, glädjen, låtarna. Plus att alla skådespelare sjunger så himla bra!
En av mina favoriter som de gjort cover på är Don't stop believin'. Texten förmedlar ett riktigt starkt budskap och jag tycker att låten är mycket bättre när Glee sjunger den. Lyssna gärna och tänk på vad låten har att säga. :)


Vintage Virgin


Bohemiskt, vintage, nytänkande. Ja, det går knappt att beskriva hur snyggt den här tjejen klär sig! Kolla in hennes blogg och du blir dränkt av inspiration. :) Klicka här: www.msvintagevirgin.blogspot.com

Bild: msvintagevirgin.blogspot.com

Ponchos

weheartit.com


Ponchos är ett av höstens nyckelplagg. Jag tycker att det är jättesnyggt och mysigt men jag har ingen aning om hur det ser ut på mig. Det återstår att se om jag blir ännu mer sugen på att köpa en. I varje fall ser det väldigt snyggt ut på många människor!

Underbara vänner

Jag är så himla glad över att jag har så fina vänner. Vänner som uppskattar mig för den jag är. Man kanske inte berättar för sina vänner hur mycket man uppskattar dem. Så ta inte allt för givet och berätta för dina vänner att du älskar dem och uppskattar dem. Dina vänner kommer bli glada av att få höra det, för vänskap kan man inte bara ta för givet.

Var rädd om dina vänner. Dem är guld värda.

Jag saknar dig

Ikväll åt jag en riktigt mysig middag med en kompis på en sushirestaurang. Sedan såg vi filmen Jag saknar dig på bio. Den var jättebra! Väldigt sorglig men budskapet var super så jag rekommenderar verkligen att ni ser den!

"Enäggstvillingarna Cilla och Tina är bästa vänner men samtidigt väldigt olika. Cilla är konstnärssjälen och idealisten som går sin egen väg medan Tina är populär, pubertal och ständigt kär. Cilla och Tina ska snart fylla 15 år men det kommer Cilla inte få vara med om, för hon kommer att dö innan dess. Detta är historien om Tina som blir ensam kvar. Om sorgen att förlora någon nära och skulden när något är för sent att ställa till rätta. I denna gripande filmatisering av Peter Pohls Augustprisbelönade ungdomsbok, Jag saknar dig, Jag saknar dig!, visar Anders Grönros (Agnes Cecilia, Glasblåsarens barn) ännu en gång vilken mästare han är på fängslande ungdomsskildringar med både ytfinish och djup. Regi: Anders Grönros. I rollerna: Hanna Midfjäll, Erica Midfjäll, Ludde Nilsson, Thomas Hanzon, Ola Rapace m fl."

Dagens outfit


Kavaj - H&M, linne - Monki, kors - FashionTwisted, byxor - H&M, skor - Converse.

Marc by Marc Jacobs


Denna underbara klocka fick jag av min gudmor i konfirmationspresent. Blev helt överlycklig när jag öppnade den stora Marc Jacobs asken och fann en superfin klocka där i! Och jag har redan börjat använda den mycket flitigt. Tänk så snäll gudmor man kan ha! :D

Back to school


Jag börjar skolan redan imorgon och har förberett mig med lite nya grejer inför skolstarten, bl.a. nya färgpennor och en kalender från Akademibokhandeln som man kan byta framsida på. Jag har tänkt att göra som jag gjorde förra året, nämligen en egen framsida av bilder på vänner och familj.

Det känns jättehemskt att sommarlovet är över, men däremot är det ingen sommarvärme kvar i luften längre. Sommarlovet gick ju bara så himla fort! Men jag har haft kul, det har varit ett roligt sommarlov och jag har hunnit med mycket. Men et känns ju inge vidare kul att börja skolan... det känns aldrig kul. Dock är jag glad över att jag har möjlighet att gå i skolan. Ibland känns det bara jättetrist att börja skolan efter ett långt och härlig lov. Hur känner ni inför skolstarten/jobbet?

Budgettips!


Förra sommaren köpte jag en jättehärlig body lotion på Apoteket för en billig penning. "Summer breeze" kallas den. Konsistensen är lätt och inte kladdig, gör huden mjuk och dessutom luktar den gott! Vill tipsa er om den eftersom att den var billig men funkar jättebra! Den kostade nog inte mer än två tjugolappar och den säljs även i år på Apoteket.

Mer nytt


Var och shoppade med mamma idag. Köpte två par supersköna jeans på H&M och ett jättefint armband på MQ. Supernöjd! :)

Black and glitter



Mina nya naglar.

Gjorde en liten annorlunda variant av fransk manikyr när jag var hemma hos en kompis igår. Det blev ett lager med ljus rosa bas-lack och sedan svart lack på tipparna. Över det ett skimrande lager med glitter i olika färger från OPI. Snyggt?

Nytt i garderoben

Har glömt att visa er plaggen jag köpte när jag var och shoppade med Malin i tisdags. Såhär ser de ut i alla fall:

Båda är från H&M Divided.

Min outfit på Jennilie's blogg!

Supersöta Jennilie har skrivit jättefina och snälla ord om min outfit som jag skickat in till hennes kategori "Läsarstilen". Blir väldigt smickrad när jag får höra det av henne som alltid klär sig så sjukt snyggt. Ta en titt på inlägget eller besök bara hennes underbara modeblogg!

Space nails


Hur coolt är inte det här? Jag måste försöka mig på det nån gång!! Undrar bara om mitt resultat kommer att bli lika bra som det här? O.o

Bildkälla: paulinas.bubbleroom.se

Put a ring on it



Några av mina ringar.

Härliga höstskor

Autumn Shoes
Högst upp från vänster: Eurosko, Scorett, H&M, Scorett.

Tävling hos Fashiontwisted

Jag är med och tävlar om ett smycke från Fashiontwisted. Var med och tävla du med!

Fil och digestive

Filmjölk och digestivekex i mitt hjärta <3

H&M Autumn Season 2011





H&M's höstkatalog landade i min brevlåda för flera veckor sen och överraskar med många fina höstplagg. Dock kan det kännas tråkigt att inse att sommaren snart är över och att hösten snart är här... men höstmodet har så mycket fint att erbjuda som gör hösten ännu mysigare!
H&M har inspirerats mycket av 70-talet, med tanke på de bruna tonerna samt de gula och vinröda. Förutom 70-tal är det väldigt mycket stickat, bohemiskt och naturnära färger. Tummen upp för H&M's varma höstmode!

Blåbärspaj


För några veckor sedan gjorde jag och några kompisar blåbärspaj av blåbär som vi själva plockat i skogen. Pajen blev fantastiskt god, så därför tänkte jag dela med mig av receptet till er:

BLÅBÄRSPAJ

125 g smör (eller margarin)
3 dl vetemjöl
1 dl socker
4 dl blåbär (ta hur mycket du vill!)
1/2 - 1 1/2 dl socker till bären

Sätt ugnen på 200-225 grader. Ta en bunke och blanda vetemjöl och socker i den. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna tillsammans med mjölet och sockret så att det blir till en grynig massa.

Smöra en ugnssäker form. Lägg i blåbären och sockra lite lätt. Smula sedan mjölblandningen över blåbären och sätt in pajen i ugnen i cirka 20 minuter. Klart! Servera gärna med vaniljsås, vaniljglass eller vailjkesella - eller ät den som den är! :P


I'm back on track!


Förlåt för den usla uppdateringen på sistonde! Jag har varit på ett underbart konfaläger med superhärliga människor och nyligen blivit konfirmerad. Vi har gjort så mycket kul på lägret! Tråkigt nog är det över nu. Men jag hoppas att jag kan försöka hålla kontakten med många av mina lägerkompisar och att vi kommer ha många konfaträffar framöver. Det var ju ett himla härligt gäng! <3

Och nu är jag tillbaka för att uppdatera lite! ;)

RSS 2.0