Nyårsnaglar



Så här fina är mina naglar just nu med temat "nyårsafton". Jag tycker att det blev jättefint, IRL är de mer silvriga men det hade nog att göra med ljuset jag fotade i.

Jag målade först på fyra lager silvrigt nagellack, "13 Star Glaze" från IsaDora. Sedan målade jag 2 lager av det glittriga "Confetti Kisses"-nagellacket från H&M. Nåt som är viktigt när man målar flera lager är torkningstiden - låt det torka länge innan du målar på nästa lager, annars blir det kladdigt och tar ännu längre tid för de nymålade naglarna att torka.

Victoria's Secret


Hade glömt att visa er julklappen jag fick på julfesten förra veckan. Alla som hade med sig en julklapp fick blanda den med alla andras i en säck, sedan fick var och en, med ögonbindel, välja en julklapp ur säcken. Slumpen gjorde att jag blev först att, utan hjälp av synen, välja en julklapp och då råkade jag få denna underbara fragrance mist och hand and bodycream från Victoria's Secret. Båda doftar ljuvligt av "apple blossom & ylang ylang". Vilken tur jag hade att få en sån fin present! Alla andra fick också jättefina gåvor som faktiskt passade var och en. Innan utdelningen var jag orolig över att presenterna skulle bli lite opersonliga men slumpen såg till att alla fick något som passade just dem.

Gör dina egna glitterheels!


Den här påhittiga bloggerskan har kommit på ett sätt att själv omvandla ett par gamla, tråkiga högklackade skor till de perfekta nyårsklackarna. Riktigt smart och påhittigt. Återanvändning är inte bara bra för miljön och snällt mot plånboken - det är kul också! Du kan ju skapa något nytt och unikt som ingen annan har.

Klicka här för att se mer av Linns pågående skoprojekt och läs hur du själv ska gå till väga för att göra dina egna glitterklackar!

Julaftons outfit


Kavaj - H&M
Skjorta - H&M
Halsband - (mammas gamla)
Jeans - Ginatricot
Skor - (mammas gamla, Rizzo)

Detta hade jag på mig på julafton. Svart och vitt, stilrent helt enkelt. Ville egentligen bära något rött - dagen till ära - men hittade ingenting, tyvärr. Det får bli leta nogrannare efter det till nästa år istället! ;)

Christmas gifts


Dessa fina grejer fick jag i julklapp detta år. Är jättenöjd och glad över dem och jag fick faktiskt allt jag önskade mig + mycket mer! Stooort tack! :D

24/12-11

Som önskat fick jag fira en jättemysig julafton tillsammans med familj och släkt. Vi åt av ett utsökt julbord, öppnade många julklappar, drack glögg och käkade fudge samt åt snöbollar framför Kalle Ankas jul och hade det allmänt trevligt. En minnesvärd julafton!

Hade ni en bra julafton 2011?


GOD JUL!

God jul på er allihopa! Hoppas ni får en fortsatt trevlig julafton! :)


Tänd ett ljus och låt det brinna,
låt aldrig hoppet försvinna,
det är mörkt nu,
men det blir ljusare igen.
Tänd ett ljus för allt du tror på,
för den här planeten vi bor på.
Tänd ett ljus för jordens barn.


Gårdagens


Fjäderörhänge - (gjort själv)
Kavaj - (sytt själv)
Linne - H&M
Armband - Ginatricot
Väska - Bally
Jeans - Ginatricot
Skor - Graceland

Igår var jag på julfest och då hade jag på mig detta. Det var jättetrevligt på festen med härliga människor, god mat och roliga aktiviteter. Fick chansen att också önska alla en god jul - julafton är ju redan på lördag! Det är galet vad tiden går fort...

Confetti Kisses


I fredags köpte jag det här glittriga nagellacket på H&M. Jag tror att det kan bli helt perfekt till nyår och andra festliga tillfällen. Det bästa är att det bara kostade 20 kronor! :D

Min julönskelista


Glee säsong 2 - Elgiganten
Sockor - H&M
Kamerastativ - Expert
Earcuff - Ginatricot
Halsduk - Lindex
Ringar (från vänster) - H&M, Accessorize, Accessorize, H&M, Åhléns
Fjäderörhängen - cocoo.se

Här är ovan ser ni min julönskelista. Tänkte att ni kunde få lite tips på julklappar åt era nära och kära genom den. :) Själv har jag inte hunnit med att köpa några julklappar alls, men det måste det bli ändrig på - julafton närmar sig med stooora steg!

Silver nails


Jag tycker att det är så himla snyggt med silvrigt nagellack! Det här nagellacket som jag använt är några år gammalt, kommer från Isadora och heter "13 Star Glaze". Det blir faktiskt riktigt snyggt efter 3-4 lager.

Sannolikheten är extremt liten att just det här nagellacket finns kvar att köpa i butik, men nu säljs en massa liknande silvriga nagellack. T,ex. finn det på H&M och även Depend och Isadora har silvriga nagellack.

Need You Now


Dagens outfit: Linne - Ginatricot, skärp - BikBok, jeans - H&M, kofta - Ginatricot.

Åtta gubbiga skor

Gubbskor
Jag har bloggat om "gubbskon" tidigare men har varit osäker på om trenden skulle passa mig eller inte. Nu har jag dock förälskat mig i en massa olika gubbskor och tror att det kanske kan vara något för mig! De åtta skorna ovan är några få av mina nya förälskelser. En del av dem från Topshop har en bastant, lite högre klack, vilket jag gillar starkt. En högre klack på ett par gubbskor ger dem en mer feminin touch.

Just nu är jag riktigt sugen på att köpa ett par enkla svarta brogues, hög eller låg klack. Men de konjaksbruna kan nog också vara riktigt snygga till t.ex. ett par mörkblå jeans. I kylan som råder nu känns det inte riktigt rätt med ett par vår/sommarskor överhuvudtaget. I vår däremot, kan ett par gubbiga skor bli helt perfekta till temperaturen och piffa upp en annars ointressant outfit!

Vad tycker ni om gubbskor? Har ni några favoriter från collaget ovan?

Mustard yellow and titanium white


Förutom att fika med några asbra polare, köpte jag två ursnygga plagg igår på H&M. En senapsgul tröja samt en enkel helvit skjorta blev mina två, tidigare planerade, köp. Perfa!

Fika när det är som bäst


En fredags eftermiddag (9.12.11) efter mycket plugg under veckan. Fika när det är som bäst - på ett varmt, mysigt café med tända ljus i kontrast till vintermörkret utomhus. Sällskap: vänner. Förtäring: kärleksmums, grädde, pepparkakor, m.m.

Dogma bag

 

 

Jag gillar den här väskan just för att den är så stilren och enkel. Den kan nog passa till mycket därför! Färgen är också perfekt.

 

399 kr, Bikbok.


RSS 2.0