Best. Song. Ever. Written.

Klicka på bilden för att lyssna på låten.
Bildkälla: fanpop.com

Don't be drag, just be a queen

Whether you're broke or evergreen
You're black, white, beige, chola descent
You're lebanese, you're orient
Whether life's disabilities
Left you outcast, bullied or teased
Rejoice and love yourself today
'Cause baby, you were born this way

No matter gay, straight or bi

lesbian, transgendered life
I'm on the right track, baby
I was born to survive
No matter black, white or beige
chola or orient made
I'm on the right track, baby
I was born to be brave

I'm beautiful in my way

'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret,

Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way, yeah!

Skriven av: Lady Gaga

French kiss

Just nu pryder detta vackra lack mina naglar. "French kiss" heter nyansen och kommer från H&M. Lacket skimrar i brunt/lila/rött och ibland ser det nästan svart ut. I like it!

16 januari


Stickad tröja - Veromoda
Jeans - Ginatricot
Stövlar - (mammas gamla)

Mina senaste inköp

I fredags kom jag hem med detta efter en härlig shoppingrunda med mamma. Tröjorna och örhängena köpte jag på Vero Moda och skärpet på H&M. Längtar efter att få inviga allt! ;)

Colorsplash


Bildkälla: weheartit.com

Nu har jag fixat en alldeles ny design till bloggen! Det blev lite mer color och lite mer splash vilket passar bloggen perfekt! :D

Backpack

Jag har länge letat efter en ryggsäck i läder som kan underlätta det tunga bärandet av skolböcker. En vanlig axelväska som är tungt lastad är inte alls skonsam mot axlar, nacke, rygg... Men en ryggsäck fördelar vikten vilket passar bra när man släpar runt på tusentals blytunga skolböcker.

 

Idag hittade jag den perfekta ryggsäcken från Nypd när jag var och shoppade med mamma! Väskan är kombinerad ryggsäck och axelväska - superbra ju! :D


H&M vår 2012: Skor

H&M shoes spring 2012

H&M's vårkollektion 2012 ser väldigt lovande ut och får mig att vilja längta ännu mer till våren! Det jag gillar mest i kollektionen är skorna. Jag skulle inte alls ha något emot att äga dessa underbara skor ovan!

Feathers


Idag följde jag med min kompis till frisören där hon fick håret klippt kort. Sedan såg vi filmen New Year's Eve på bio. Den var riktigt härlig! Gillar starkt att Lea Michele från min favorit tv-serie Glee var med i filmen och som vanligt gjorde hon ett superbra jobb som skådis.

Innan bion köpte jag 2 par fjäderörhängen och en earcuff. Är väldigt nöjd med mina köp som får joina min redan stora fjädersmyckes-samling. ;)

Hats


Mamma hittade några hattar som hon haft förut och gav dom till mig istället. Jag gillar alla fyra, dock är den vita lite trång runt min skalle men då kan jag i alla fall vara säker på att den inte flyger av i blåsten. Tänkte "inviga dem på nytt" i vår när det blir lite varmare. Nu i vinterkylan ser det helt sjukt ut med hatt + dunjacka.

Mitt nyårslöfte


Jag brukar inte ge mig själv nyårslöften som jag ska försöka hålla under det kommande året. Om jag väl har gjort ett nyårslöfte har jag ändå bara glömt bort det någon gång under årets 365 dagar. Det här löftet ska bli ett livslångt löfte för mig, men jag tänkte börja med 2012:

Under 2012 ska jag lova mig själv att följa mina drömmar. Det är lätt att man tänker att man aldrig kommer att lyckas, att man inte duger, att det finns folk som är mycket bättre än sig själv och kanske släpper man sin dröm pga vad andra tycker. Men man får inte låta någon sabba ens drömmar och man får inte sluta tro på sig själv! Jag ska inte ge upp hoppet. Jag vill att mina drömmar ska bli sanna och därför måste jag kämpa för det. Mina drömmar är många och vägen till dem kanske blir krokig men så länge jag inte slutar tro på mig själv så kan jag faktiskt förverkliga dem. Ge aldrig upp hoppet.

Har ni några nyårslöften?

FireworkFjäderhalsband - (gjort själv), tröja - (mammas gamla), jeans - Ginatricot, kuvertväska - Bally, svarta ringar - (gjort själv), dödskalle ring - (julklapp/Glitter), skor - Graceland.

Spenderade nyårsafton igår med några underbara vänner. Vi åt en skitgod trerätters middag hemma hos Saga, firade tolvslaget, såg på fyrverkerier och hade allmänt kul tillsammans. En därmed mycket lyckad nyårsafton!

Nu får vi hoppas på att 2012 blir ett riktigt bra år. Gott nytt år allesammans!

TolvslagetTidsinställt. Gott nytt år allihopa!!

RSS 2.0