Back to school


Jag börjar skolan redan imorgon och har förberett mig med lite nya grejer inför skolstarten, bl.a. nya färgpennor och en kalender från Akademibokhandeln som man kan byta framsida på. Jag har tänkt att göra som jag gjorde förra året, nämligen en egen framsida av bilder på vänner och familj.

Det känns jättehemskt att sommarlovet är över, men däremot är det ingen sommarvärme kvar i luften längre. Sommarlovet gick ju bara så himla fort! Men jag har haft kul, det har varit ett roligt sommarlov och jag har hunnit med mycket. Men et känns ju inge vidare kul att börja skolan... det känns aldrig kul. Dock är jag glad över att jag har möjlighet att gå i skolan. Ibland känns det bara jättetrist att börja skolan efter ett långt och härlig lov. Hur känner ni inför skolstarten/jobbet?

Kommentarer
Postat av: Olivia

Jag tycker det känns jobbigt att börja skolan...fast kul att träffa alla kompisar :D

2011-08-21 @ 20:34:32
URL: http://ouioli.blogg.se/
Postat av: paulina hilding

Jaså tycker du? det har jag hört från flera faktiskt :) åh nu blir jag nyfiken, hur gick första skoldagen?

2011-08-22 @ 14:57:07
URL: http://paulinas.bubbleroom.se/
Postat av: Anonym

Hej Mia! Saknar dig! <3 Ses snart! :P

2011-08-22 @ 16:53:18
Postat av: Emelie - PT och kostrådgivare

Var glad att du åtminstone får ett sommarlov ;) Om några år har du tur om du får 2 veckors semester då du ändå måste finnas tillgänglig via mejl och telefon :D

2011-08-24 @ 19:58:23
URL: http://bodybybeijer.blogg.se/
Postat av: ida w

Åh. Känns så himla konstigt att inte börja skolan nu... Men, jag får i alla fall ha sommarlov till augustis slut.Mah, nice pennor iaf! Vet att Stabilos (kanske inte är det märket när jag tänker efter... men de har samma design på pennorna som stabilo) är bra, men hur är de där med asmånga?? :)

2011-08-24 @ 23:49:01
URL: http://idawe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0