Dagens



Blus - 365 Sunshine, jeans - H&M, stövlar - (mammas gamla), armband - (present), ring - (present), nagellack - H&M.

Jag gillar verkligen mitt nya nagellack! Färgen är behaglig och påminner om Chanel's trendiga lack. Dock var mitt nagellack betydligt billigare och kostade ynka 10 kronor på H&M!

En bättre tisdag


Allt plugg blir en aning lättare med lite gott fika. Idag försöker jag underlätta mitt pluggande inför tre olika prov, genom att äta en underbart god lussebulle, clementin och ett glas juice! Lussebullar är ju så gott - jag älskar verkligen dem och blir alltid lika lycklig när någon har köpt hem eller bakat lussebullar. Och clementiner förgyller verkligen hela vintern + tropisk juice, som förgyller nästan alla mina morgonar och eftermiddagar, haha!

Draperade fransar

 

Åh, jag gillar verkligen den här klänningen - tycker att den är sjukt cool med de draperande fransarna! Den finns i svart och lila också men jag gillar mer den här guldiga nyansen. På nyårsafton kanske? H&M, 349 kr.


Första advent

Shit, det är första december snart. Och sedan är det jul. Redan idag är det ju faktiskt första advent! Vi började julpynta här hemma redan igår och idag drack vi glögg och åt lussebullar. Supermysigt! Hela julen och veckorna innan är ju jättemysig(a) men det känns bara så ofattbart - det var ju sommar nyss? Tiden bara flyger iväg... Jag undrar hur jag ska hinna med skolan och köpa julklappar innan julafton - vi har så mycket läxor att man knappt får tid för det! :S

Frysta hallon + tropisk juice = sant!


Det här är verkligen världens enklaste hälsodrink som jag brukar göra ibland när jag är lite lat, haha. Det enda som behövs är frysta hallon och tropisk juice som man häller upp i ett trevlig glas - klart! Det är verkligen supergott och ENKELT, framför allt. Perfekt när man inte har tid eller orka göra värsta komplicerade smoothien. Och om man vill kan man ju göra färskpressad apelsinjuice istället för att ha i färdig tropisk juice.

Tips för att smyckena inte ska bli "missfärgade"


Jag hatar när smycken blir "missfärgade". Eller det är väl egentligen översa lagret färg som slits av för att man använder smycket för mycket och så blir det kopparfärgat istället.. Aja, här är ett grymt tips för att slippa att smyckena slits lika mycket: Måla dem med transparent nagellack! Funkar super och verkar som ett extra lager på smycket men det syns ju inte så länge du har genomskinligt nagellack. Smart va?

Kostymbyxor

 

 

 

 

Hur snyggt är det inte med utsvängda kostymbyxor? Både till vardags och till fest kan man matcha dem till skor utan eller med klack. Supercoolt ju! Lite business-style men det behöver inte vara alldeles för uppklätt - matcha med en vit instoppad tröja och addera några enkla smycken.

Kostymbyxorna längst ner finns att köpa på H&M för 299 spänn.

Bildkälla: weheartit.com, hm.com

Glitter


Åh, jag skulle vara den lyckligaste människan på denna jord om jag ägde något par av dessa glittrande klackar! Passar ju helt perfekt till fest och till nyår.

Alla skor kommer från Topshop och kostar £62, £65 och £62.

Blogkeen


Fick en present från Blogkeen i brevlådan häromdan. Paketet innehöll en mascara från Maybelline och en burk mintpastiller. Har inte hunnit testa mascaran än men det sägs att den är sjukt bra! För att inte nämna namnet: "Great Lash".

Tack så mycket Blogkeen!

Vill du också ha en present från Blogkeen? Gå in på blogkeen.com och registera din blogg! Jag tror att erbjudandet finns kvar.
Vad är Blogkeen? Blogkeen är som bloglovin' ungefär. :P

Johnny English Reborn

Iförrgår såg jag "Johnny English Reborn" med familjen. Den var riktigt bra! Väldigt rolig, precis som den första filmen. Rowan Atkinson, som spelar huvudrollen Johnny English, är nog den enda skådespelare i filmen som jag kände igen men det var kul med många nya ansikten också! Rowan spelar rollen riktigt bra och han är så sjukt rolig, haha. Kolla bara in trailern så fattar ni nog vad jag menar:


"Under åren sedan MI7:s toppspion plötsligt försvann från kartan har han trimmat på sina unika förmågor i en avlägsen region i Asien. Men när hans chefer hör talas om att ett attentat planeras mot Kinas premiärminister måste de snabbt jaga rätt på den högst okonventionella agenten. Snart är Johnny English redo att än en gång rädda världen.

Med bara en chans att lyckas måste Johnny English använda sig av den mest avancerade teknologiska utrustningen för att lösa upp ett invecklat nät av konspirationer där KGB, CIA och till och med hans eget MI7 tycks vara inblandade. Med bara dagar kvar till ett möte för statsöverhuvuden från hela världen måste han använda sig av alla trick i boken för att lyckas bevara världsfreden. För Johnny English måkatastrofen ofta vara ett alternativ, men misslyckandet är det aldrig."

SF.se


Beige



Shoppade med Lina tidigare idag. Vi hade det jättemysigt och åt lunch på ett trevligt litet fik.
Jag hann köpa en superfin stickad beige (?) tröja på Ginatricot och även ett nagellack på H&M i färgen beige. En fin basfärg som passar till mycket! :)

2 november 2011


Har höstlov denna vecka, vilket innebär att jag är ledig och kan sova ut på morgnarna. Så idag hade jag tid att äta en rejäl frukost samtidigt som jag tittade på ett gammalt avsnitt av Glee. Snart ska jag och en kompis åka och shoppa lite.

Hoppas ni får en trevlig onsdag! :)

Huvudlöse mannen och Lady Gaga

I år har jag klätt ut mig till Halloween totalt tre gånger. Först klädde jag ut mig till vampyr, sedan huvudlös man och till sist Lady Gaga's Skeleton-face från hennes musikvideo "Born This Way". Såhär såg jag ut vid två av de tre olika tillfällena:


Huvudlöse mannen och Lady Gaga's Skeleton Face.

Skippade peruken igårkväll men blev väldigt nöjd med resultatet ändå! Har aldrig sminkat ett skelett förut så därför är jag väldigt nöjd. Tycker också att min "huvudlöse man" som jag klädde ut mig till i förrgår, blev väldigt lyckad. Dock var det varmt under tröjan och jag fick ont i både nacken och armen jag höll huvudet i - men det var det värt!

Jag älskar att klä ut mig! Men det kan ni redan märkt? ^^ Speciellt till Halloween då man får chansen att verkligen satsa på stort med sin utklädnad. Man behöver ju inte bara se läskig ut, man kan ju klä ut sig till vad man vill under Halloween!

Förövrigt har jag haft en supertrevlig Halloween som jag firat med mina underbara vänner. Igår, under självaste Halloween-dagen, fixade jag och några vänner ett knyt-kalas där alla tog med sig läskiga men extremt goda (!) varm- och efterrätter. Tack för en jättetrevlig kväll allihop!

Hoppas ni hade en sjukt bra Halloween detta år (om ni brukar fira det)! ;)

RSS 2.0