Johnny English Reborn

Iförrgår såg jag "Johnny English Reborn" med familjen. Den var riktigt bra! Väldigt rolig, precis som den första filmen. Rowan Atkinson, som spelar huvudrollen Johnny English, är nog den enda skådespelare i filmen som jag kände igen men det var kul med många nya ansikten också! Rowan spelar rollen riktigt bra och han är så sjukt rolig, haha. Kolla bara in trailern så fattar ni nog vad jag menar:


"Under åren sedan MI7:s toppspion plötsligt försvann från kartan har han trimmat på sina unika förmågor i en avlägsen region i Asien. Men när hans chefer hör talas om att ett attentat planeras mot Kinas premiärminister måste de snabbt jaga rätt på den högst okonventionella agenten. Snart är Johnny English redo att än en gång rädda världen.

Med bara en chans att lyckas måste Johnny English använda sig av den mest avancerade teknologiska utrustningen för att lösa upp ett invecklat nät av konspirationer där KGB, CIA och till och med hans eget MI7 tycks vara inblandade. Med bara dagar kvar till ett möte för statsöverhuvuden från hela världen måste han använda sig av alla trick i boken för att lyckas bevara världsfreden. För Johnny English måkatastrofen ofta vara ett alternativ, men misslyckandet är det aldrig."

SF.se


Kommentarer
Postat av: Matildaz

verkar som en rolig film!

sv: jovisst har jag sytt väskan själv, tackar :) Kommer flera bilder på den inom några dagar! :)

2011-11-05 @ 08:21:23
URL: http://matildaz.blogg.se/
Postat av: Leone

Jag älskar Rowan Atkinson, fattar inte hur en människa kan vara så klockren. Vill jättegärna se den filmen.

2011-11-06 @ 12:03:08
URL: http://lingers.blogg.se/
Postat av: angelica

sv åh taack! :)

2011-11-06 @ 21:47:25
URL: http://angelicacarlsson.blogg.se/
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Åh den vill jag också se! :D Han är så himla rolig! ^^

2011-11-09 @ 00:16:00
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0